logo new final

ΘΕΜΕΛΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΘΕΜΕΛΙΟ με την πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Σχολικής Μελέτης στους μαθητές Δημοτικού.

Επειδή τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο..! δημιουργήσαμε ένα χώρο υψηλής ποιότητας και ασφάλειας που απευθύνεται σε μαθητές του δημοτικού, ώστε να μελετούν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον απερίσπαστα και αποδοτικά.

Οι κυριότεροι στόχοι μας είναι:

 • Να βάλουμε βήμα-βήμα γερά θεμέλια για το μέλλον τους
 • Nα αναπτύξει ο μαθητής τις κατάλληλες δεξιότητες οργάνωσης της μελέτης του έτσι ώστε να μάθει να διαβάζει μόνο του και να αναπτύσσει κριτικό τρόπο σκέψης και έκφρασης
 • Να κατανοεί σε βάθος την ύλη των μαθημάτων και να αφομοιώνει την απαραίτητη γνώση
 • Να καλύψει πιθανά μαθησιακά κενά τα οποία έχουν προκύψει τις προηγούμενες σχολικές χρονιές
 • Να αποκτήσει διάθεση και κίνητρα για μάθηση, αναπτύσσοντας οργανωτικές δεξιότητες μελέτης που βελτιώνουν την αίσθηση αυτο-αποτελεσματικότητάς του και το κινητοποιούν ώστε να συνειδητοποιήσει ότι το διάβασμα είναι προσωπική υπόθεση και υποχρέωση

Τι είναι η Σχολική Μελέτη;

Η Σχολική Μελέτη είναι ένα πρόγραμμα μελέτης και εμπλουτισμού γνώσεων για μαθητές Δημοτικού στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα σχολικά μαθήματα της επόμενης μέρας.

Με ποιο τρόπο γίνεται η καθημερινή Σχολική Μελέτη;

Οι μαθητές έρχονται στο χώρο μας καθημερινά με τα βιβλία τους και κάθε μαθητής με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μελετά τα μαθήματα που έχει για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Οι εξειδικευμένοι μας εκπαιδευτικοί, αφού εξηγήσουν το μάθημα και οργανώσουν το διάβασμα του παιδιού, επεμβαίνουν όταν κάποιος μαθητής χρειαστεί τη βοήθειά τους. Στο τέλος ελέγχουν και βοηθούν το κάθε παιδί ξεχωριστά για το αν έχει κατανοήσει τα μαθήματά του και εάν έχει λύσει σωστά τις ασκήσεις του για το σχολείο.

Πόσος χρόνος απαιτείται για σωστή προετοιμασία;

Η πολυετής εμπειρία μας έχει δείξει ότι για τη σωστή προετοιμασία απαιτείται καθημερινά τουλάχιστον 2ωρη απασχόληση ακόμα κι αν ο μαθητής δεν έχει υποχρεώσεις για την επόμενη μέρα.

Τι γίνεται σε περίπτωση που το παιδί μου έχει κενά;

Έχουμε αναπτύξει ένα εξατομικευμένο σύστημα μελέτης σύμφωνα με το οποίο ο εκπαιδευτικός εντοπίζει τυχόν κενά του μαθητή και προσαρμόζει τη διδασκαλία του και τη μελέτη του μαθητή κατάλληλα, με στόχο την άμεση κάλυψή τους.

Ποιοι διδάσκουν;

Πτυχιούχοι Δάσκαλοι , Μαθηματικοί και Φιλόλογοι.

Θα υπάρξει διαφορά στο δικό μας παιδί;

Οι μαρτυρίες των γονέων που έχουν εμπιστευτεί το ΘΕΜΕΛΙΟ αποτελούν εγγύηση για την πρόοδο και των δικών σας παιδιών. Χωρίς άγχος και προστριβές στο σπίτι οι μαθητές καταφέρνουν με τη βοήθειά μας να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Θα έχει το παιδί μου ελεύθερο χρόνο;

Οι μαθητές έχουν απόλυτη ανάγκη από ελεύθερο χρόνο και αυτό είναι ο στόχος του Κέντρου Μελέτης. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι ο συγκεκριμένος χρόνος μελέτης που αφιερώνει ο μαθητής είναι τόσο αποδοτικός, ώστε να του μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος και για τις υπόλοιπες εξωσχολικές δραστηριότητες.

Γιατί να επιλέξω για το παιδί μου το Κέντρο Μελέτης Θεμέλιο;

Το Κέντρο Μελέτης Θεμέλιο διαθέτει:

 • Χώρους υψηλής αισθητικής με κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους που δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον για το παιδί
 • Ολιγομελή τμήματα
 • Διαφορετικά τμήματα ανάλογα την ηλικία των παιδιών
 • Άριστο και με εμπειρία εκπαιδευτικό προσωπικό (Δάσκαλοι, Μαθηματικοί, Φιλόλογοι)
 • Σχολικά βοηθήματα, που βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν και να εμπεδώσουν με ευχάριστο τρόπο την ύλη της κάθε τάξης
 • Πρωτότυπο έντυπο και ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις τάξεις και όλα τα μαθήματα μέσω εκπαιδευτικής ψηφιακής πλατφόρμας
 • Ειδικό χώρο κατανάλωσης μεσημεριανού για μαθητές που θα προσέλθουν αμέσως μετά το σχολείο
 • 21 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας στο χώρο της εκπαίδευσης

ΘΕΜΕΛΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - © All Rights Reserved 2021

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Περισσότερα για την Πολιτική Cookies