ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Υποχρεωτική Κατάρτιση & Πιστοποίηση για Ιδιοκτήτες και Εργαζόμενους σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Επίπεδο Ι
Το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλοί χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση, τη ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων υ π ο χ ρ ε ο ύ ν τ α ι να καταρτιστούν και να πιστοποιηθούν στις ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (επίπεδο 1).
Το ΚΕΚ ΘΕΜΕΛΙΟ ως πιστοποιημένος φορέας κατάρτισης διοργανώνει σεμινάρια 10 ωρών (2 πεντάωρα) σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποιημένους εκπαιδευτές από το Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για κατοχύρωση από τις ελεγκτικές υπηρεσίες ενώ επίσημο πιστοποιητικό θα χορηγηθεί από τον Ε.Φ.Ε.Τ. ύστερα από προγραμματισμένη γραπτή εξέταση.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει τις εξής εκπαιδευτικές ενότητες:
- Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων.
- Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών.
- Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
- Ατομική Υγιεινή και συμπεριφορά του χρήστη τροφίμων.
- Το Εργασιακό Περιβάλλον.
- Πρακτικές Καθαρισμού.
- Κοινά Μιάσματα και έλεγχος αυτών.
- Νομοθεσία Υγιεινής τροφίμων.
Τόσο η εκπαίδευση όσο και η προετοιμασία των καταρτιζομένων για την εξέταση πραγματοποιείται από πιστοποιημένους από τον Ε.Φ.Ε.Τ. εκπαιδευτές, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο πεδίο της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
09:00 έως τις 18:00 ( Πάτρα ) και
09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00 ( Αγρίνιο ).
- Πάτρα, Αγίου Κωνσταντίνου 95 και Νοταρά και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610.462553 & 6948.259360 με ωράριο 09:00-18:00
- Αγρίνιο, Γαλάνη 16-18 και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410.48101 & Κιν. 6909.396395 με ωράριο 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00